Leve de vesting Brielle

Wandeltocht Historisch Brielle

Hoe kun je Brielle en omgeving beter leren kennen dan er doorheen te wandelen en te genieten van al het moois wat er te zien valt? Al wandelend door de stadskern van Brielle komt de historie weer tot leven.

In samenwerking met vele organisaties uit Brielle heeft de Stichting Samenwerkende Wandelgroepen Brielle een unieke wandeling door historisch Brielle gecreëerd, welke op 26 september 2020 voor de eerste maal gehouden gaat worden.

Meer informatie: www.cultuurwebbrielle.nl/wandelinghistorischbrielle. Inschrijven doe je via de website van de Koninklijke Wandelbond: www.wandel.nl

Inschrijven is helaas onder voorbehoud. Vanwege COVID-19 is nog niet zeker of het evenement doorgang kan gaan vinden. Dit hangt af van de verruimingsmaatregelen die het kabinet over enige tijd bekend gaat maken. De organisatie heeft goede hoop dat de wandeltocht doorgang zal hebben. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan zullen de inschrijfkosten minus € 0,50 administratiekosten worden geretourneerd. Het inschrijftarief voor dit evenement bedraagt €6,00 voor leden van KWBN, en €7,00 voor niet leden. Het inschrijfgeld voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt €3,50. Je betaalt in het inschrijfsysteem €7,00 maar ontvangt bij de start van het evenement €3,50 terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.